Starte firma

Det er mye du må sette deg inn i når du skal starte byggefirma. Finn ut hvilken selskapsform du bør velge og hva du må tenke på i oppstarten.

Starte firma

Hvis du ønsker å kjøpe og leie ut eiendom, kan du gjøre dette som en privat investering eller gjennom et eiendomsselskap. 

Starte firma

Hvis du vil investere er det i grove trekk to måter å gjøre det på. Du kan enten investere som privatperson eller så kan du investere gjennom et eget investeringsselskap. 

Starte firma

Ønsker du å gjøre om enkeltpersonforetaket ditt til et aksjeselskap? Vi forklarer hvordan og hva du må tenke på når du har fått ny foretaksform. 

Starte firma

Vi forklarer forskjellen på de to foretaksformene NUF og AS, og hvorfor det er lurt å velge AS. 

Starte firma

Da Brian Jeffery West ble permittert trengte han noe å fylle dagene med. Løsningen ble å endelig satse og gjøre fulltidsjobb ut av hobbyen sin i selskapet WestWerk AS.

Starte firma

Det finnes mange måter å skaffe kapital når du skal starte en bedrift. En av dem er å starte firma med investor.

Starte firma

Alle utenlandske statsborgere som driver skattepliktig aktivitet i Norge og ikke har norsk fødselsnummer, må ha et d-nummer. Det gjelder blant annet styremedlemmer i et aksjeselskap.

Starte firma

Alle foretak i Norge skal registreres i Foretaksregisteret. Det er en del av prosessen med å starte aksjeselskap.

Starte firma

Et godt firmanavn skal gjerne være både kreativt, et tydelig varemerke, følge de formelle kravene og tåle tidens tann. Finn gode ideer til firmanavn med disse tipsene. 

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no