Starte firma

Et ideelt aksjeselskap er ikke en egen selskapsform, men et AS som velger å la overskuddet i bedriften gå til ideelle formål i stedet for til eierne. 

Starte firma

Aksjeeierbok er en oversikt over hvem som eier aksjene i et AS. Alle aksjonærer skal være registrert, og opplysningene oppdateres både hos selskapet og i offentlige registre dersom aksjer bytter eier.

Starte firma

Vil du bli din egen sjef? En gründer er noen som satser sine egne penger og sin egen tid på å gjøre sine idéer til virkelighet.

Starte firma

Det finnes ingen «one size fits all» oppskrift for en entreprenør, men her er noen av tingene å ha i tankene for deg som vil starte for deg selv. 

Starte firma

Lær mer om hvordan du starter en vellykket butikk. Vår guide dekker alt fra å finne riktig nisje til lansering.

Starte firma

Planlegger du å starte en restaurant? Vi har hjulpet tusenvis av entreprenører med å starte sin egen virksomhet. Her er våre beste tips for å starte en vellykket restaurant.

Starte firma

Drømmer du om å starte din egen nettbutikk? Vi har hjulpet tusenvis av gründere med å starte og drive sin egen bedrift. Her er våre beste tips for å lykkes med din egen nettbutikk.

Starte firma

To begrep som ofte blandes er nettbank og nettbedrift. Vi tar en nærmere titt på hva forskjellen er. 

Starte firma

Visste du at du kan etablere et AS og få med bankkonto? Dette sparer deg både for tid og arbeid. Vi forklarer hvordan i denne artikkelen. 

Starte firma

Alle aksjeselskap trenger en bankkonto for å komme i gang og kunne ha drift i selskapet. Denne artikkelen går gjennom det du trenger å vite om å ha bedriftskonto. 

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no

Nyhet! Kjøp et hylleselskap og få et ferdig AS på 24 timer!