Starte firma

Aksjeselskap er den vanligste typen bedrift i Norge. Slik kan du starte og drive ditt eget AS.

Starte firma

Skal du starte bedrift? Vi har hjulpet tusenvis av gründere å etablere selskap. Her er en stegvis guide for hvordan du kan starte din egen bedrift.

Starte firma

Skal du skrive vedtekter til et aksjeselskap? Her er alt du trenger å vite om vedtekter til AS og et verktøy som gjør jobben for deg.

Starte firma

Planer om å starte barnehage? Mange kommuner har behov for flere barnehageplasser og fagutdannede barnehagepedagoger. Hvis du ønsker å skape et trygt miljø for lek, læring og omsorg, er det muligheter.

Starte firma

Er du elektriker som vil starte elektrofirma? Da er du kommet til rett sted! Her er våre beste tips for å starte elektrikerfirma og lykkes med egen bedrift.

Starte firma

Har du planer om å starte konsulentselskap? Her er våre beste råd for å lykkes med å etablere et konsulentfirma.

Starte firma

Skal du starte transportfirma? Da får du de beste tipsene fra folk som har startet bedrift selv. Her våre beste råd for å lykkes i transportnæringen.

Starte firma

Det er mye du må sette deg inn i når du skal starte byggefirma. Finn ut hvilken selskapsform du bør velge og hva du må tenke på i oppstarten.

Starte firma

Hvis du ønsker å kjøpe og leie ut eiendom, kan du gjøre dette som en privat investering eller gjennom et eiendomsselskap. 

Starte firma

Hvis du vil investere er det i grove trekk to måter å gjøre det på. Du kan enten investere som privatperson eller så kan du investere gjennom et eget investeringsselskap. 

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no