Starte firma

Økonomisk støtte for aksjeselskap.

Starte firma

Er du arbeidsledig og mottar dagpenger, men drømmer om å starte et aksjeselskap? Da kan du søke om å beholde dagpengene samtidig som du etablerer selskapet ditt. 

Starte firma

Aksjeselskap er den vanligste typen bedrift i Norge. Slik kan du starte og drive ditt eget AS.

Starte firma

Med gode forsikringer gir du bedriften din en trygg start, men det er ikke alle forsikringer som er nødvendige.

Starte firma

Conta har lansert et nettbasert regnskapsprogram som er skreddersydd for småbedrifter, og nå kan du prøve det helt gratis i 30 dager.

Starte firma

Her er noen tips som kan gjøre deg og firmaet ditt bedre rustet til å håndtere utfordringer både under oppstarten, og på lengre sikt.

Starte firma

Skal du starte aksjeselskap? Det trenger ikke å være så vanskelig. Vi forklarer hvordan du oppretter aksjeselskap steg for steg, og hvordan Starte-AS.no kan hjelpe deg med registreringen.

Starte firma

Etter at kravet til startkapital ble senket til 30 000 kroner er det viktigere enn noensinne å sørge for at du har kontanter nok til de faktiske kostnadene forbundet med å starte AS.

Starte firma

Det er mange grep du kan ta for å spare penger på alt du trenger når du skal starte eget aksjeselskap. Her gir vi noen tips som kan hjelpe deg på vei.

Starte firma

Det kan lønne seg å ha en plan eller en forretningsmodell når du skal konkretisere og sette ideen din til livs. Men husk å gi deg selv plass til å være fleksibel.

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no