Slik virker det

slik-virker-det

Se også spørsmål og svar-sidene våre!

Starte-AS-pakken inneholder innsendelse av registreringen, og 14 sider ferdigredigerte selskapsdokumenter levert på sekundet. Slik gjør du det:

  1. Fyll ut bestillingsskjemaet. Starte-AS.no er den eneste tjenesten som sender selskapsdokumentene på e-post bare sekunder etter at du har fullført registreringsskjemaet.
  2. Skriv ut dokumentet «TilBanken.pdf» og ta det med i en bank og sett inn aksjekapitalen. Husk å ta med pass eller førerkort.
  3. Banken sender oss attest på at beløpet er innbetalt. (Hvis du har bestilt tingsinnskudd må du få tak i verditakst, signere en redegjørelse fra eierne, og sende foto av tingene til starte@starte-as.no.)
  4. Gå til Altinn.no og signér elektronisk når du får melding om det på e-post.
  5. Ca. tre dager senere mottar du organisasjonsnummeret. Brev med firmaattest blir sendt fra Foretaksregisteret. Hvis det haster kan du også hente ut firmaattesten selv.

Hele prosessen er ferdig på noen få dager hvis du åpner bankkonto og betaler inn aksjekapitalen raskt. Husk at det ikke koster noe ekstra å gjøre endringer frem til vi har sendt inn registreringen.

Bestill AS nå »»

Sjekk også hvilke krav som gjelder for etablering av AS.

Har du spørsmål? Se hjelpesidene eller kontakt oss på  / tel. 21 09 51 70 (man-fre 8-16).