Starte firma

Aksjeselskap er den vanligste typen bedrift i Norge. Slik kan du starte og drive ditt eget AS.

Starte firma

Skal du starte bedrift? Vi har hjulpet tusenvis av gründere å etablere selskap. Her er en stegvis guide for hvordan du kan starte din egen bedrift.

Starte firma

Skal du skrive vedtekter til et aksjeselskap? Her er alt du trenger å vite om vedtekter til AS og et verktøy som gjør jobben for deg.

Starte firma

Planer om å starte barnehage? Mange kommuner har behov for flere barnehageplasser og fagutdannede barnehagepedagoger. Hvis du ønsker å skape et trygt miljø for lek, læring og omsorg, er det muligheter.

Skal du starte AS?

Vi har samlet alt du trenger å vite i en og samme artikkel om hvordan starte og drive ditt eget AS.

Starte firma

Er du elektriker som vil starte elektrofirma? Da er du kommet til rett sted! Her er våre beste tips for å starte elektrikerfirma og lykkes med egen bedrift.

Starte firma

Har du planer om å starte konsulentselskap? Her er våre beste råd for å lykkes med å etablere et konsulentfirma.

Starte firma

Skal du starte transportfirma? Da får du de beste tipsene fra folk som har startet bedrift selv. Her våre beste råd for å lykkes i transportnæringen.

Lønn og ansatte

Når du skal velge lønnssystem bør du se på hvilke behov bedriften din har. Vi mener dette er det beste lønnssystemet for aksjeselskap i 2023.

Lønn og ansatte

Hva må du som arbeidsgiver gjøre når en ansatt skal ut i foreldrepermisjon? Hvordan fungerer det egentlig? Og hva har en arbeidstaker rett på? La oss ta en nærmere titt på foreldrepermisjon.

Regnskap

Skattemelding, næringsspesifikasjon, årsregnskap og avslutning av regnskapsåret utgjør det som kalles årsoppgjør for aksjeselskap. Vi ser nærmere på årsoppgjør og hva selskapet ditt må gjøre.

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev