Artikler

Dette er reglene du må vite for å permittere deg selv eller ansatte i ditt eget AS. 

Artikler

Det finnes flere regler å forholde seg til når du skal bruke bil i bedriften din. Du kan også få skattefradrag for bruk av bil. Vi tar en nærmere titt på hva du trenger å vite om bil i aksjeselskap. 

Artikler

Feriepenger utbetales i stedet for lønn når de ansatte tar ferie. Det er arbeidsgiver som har ansvar for å sette av feriepenger i året før ferien.

Regnskap

Eiere av alle holdingselskap skal levere inn årsregnskap på vegne av bedriften. Sammen med næringsoppgave og skattemelding utgjør dette selskapets årsoppgjør.  

Skal du starte AS?

Vi har samlet alt du trenger å vite i en og samme artikkel om hvordan starte og drive ditt eget AS.

Starte firma

Det er mye du må sette deg inn i når du skal starte byggefirma. Finn ut hvilken selskapsform du bør velge og hva du må tenke på i oppstarten.

Starte firma

Hvis du ønsker å kjøpe og leie ut eiendom, kan du gjøre dette som en privat investering eller gjennom et eiendomsselskap. 

Starte firma

Hvis du vil investere er det i grove trekk to måter å gjøre det på. Du kan enten investere som privatperson eller så kan du investere gjennom et eget investeringsselskap. 

Starte firma

Ønsker du å gjøre om enkeltpersonforetaket ditt til et aksjeselskap? Vi forklarer hvordan og hva du må tenke på når du har fått ny foretaksform. 

Skatt

Alle holdingselskap må levere inn skattemelding hvert år. Sammen med Næringsoppgave 2 og årsregnskap utgjør dette selskapets årsoppgjør.

Starte firma

Vi forklarer forskjellen på de to foretaksformene NUF og AS, og hvorfor det er lurt å velge AS. 

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no