Artikler

Conta ble kåret til det prisvinnende regnskapsprogrammet for små og mellomstore bedrifter i Regnskap Norge sin pristest for 2023.

Starte firma

To begrep som ofte blandes er nettbank og nettbedrift. Vi tar en nærmere titt på hva forskjellen er. 

Starte firma

Visste du at du kan etablere et AS og få med bankkonto? Dette sparer deg både for tid og arbeid. Vi forklarer hvordan i denne artikkelen. 

Starte firma

Alle aksjeselskap trenger en bankkonto for å komme i gang og kunne ha drift i selskapet. Denne artikkelen går gjennom det du trenger å vite om å ha bedriftskonto. 

Skal du starte AS?

Vi har samlet alt du trenger å vite i en og samme artikkel om hvordan starte og drive ditt eget AS.

Starte firma

Aksjeselskap er den vanligste typen bedrift i Norge. Slik kan du starte og drive ditt eget AS.

Starte firma

Skal du starte bedrift? Vi har hjulpet tusenvis av gründere å etablere selskap. Her er en stegvis guide for hvordan du kan starte din egen bedrift.

Starte firma

Skal du skrive vedtekter til et aksjeselskap? Her er alt du trenger å vite om vedtekter til AS og et verktøy som gjør jobben for deg.

Starte firma

Planer om å starte barnehage? Mange kommuner har behov for flere barnehageplasser og fagutdannede barnehagepedagoger. Hvis du ønsker å skape et trygt miljø for lek, læring og omsorg, er det muligheter.

Starte firma

Er du elektriker som vil starte elektrofirma? Da er du kommet til rett sted! Her er våre beste tips for å starte elektrikerfirma og lykkes med egen bedrift.

Starte firma

Har du planer om å starte konsulentselskap? Her er våre beste råd for å lykkes med å etablere et konsulentfirma.

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev