Starte firma

Økonomisk støtte for aksjeselskap.

Starte firma

Er du arbeidsledig og mottar dagpenger, men drømmer om å starte et aksjeselskap? Da kan du søke om å beholde dagpengene samtidig som du etablerer selskapet ditt. 

Artikler

Både privatpersoner og selskap som eier aksjer får aksjeoppgave fra myndighetene hvert år. Du må sjekke at den stemmer.

Artikler

Aksjeselskap kan få skattefradrag på de aller fleste varer og tjenester de kjøper. Vi ser på fradragsreglene som gjelder for de vanligste kostnadene i et AS.

Skal du starte AS?

Vi har samlet alt du trenger å vite i en og samme artikkel om hvordan starte og drive ditt eget AS.

Artikler

Norske aksjeselskap må minst én gang i året informere myndighetene om kapital og eierskap i firmaet. Aksjonærregisteroppgaven kan leveres når som helst, men senest den 31. januar det påfølgende året. 

Artikler

Du har kanskje hørt eller lest om hylleselskap, men ikke skjønt helt hva det er eller hvem det er for? Hylleselskap er en mulighet når du skal starte bedrift som vi forklarer nærmere i denne artikkelen. 

Artikler

Aksjeselskap er den vanligste typen bedrift i Norge. Slik kan du starte og drive ditt eget AS.

Artikler

Når du skal selge aksjeselskapet ditt er det en rekke ting du bør tenke på i forkant. Listen under her gir 10 tips til deg som skal selge bedriften din.

Artikler

Hvis en kunde ikke betaler, må du først gjøre en innsats for å kreve inn pengene via purring eller inkasso, før du kan få tilbake merverdiavgiften eller trekke fra tapt inntekt på skatten.

Artikler

Vi forklarer kravene til pensjonsordning og hvilke skattefradrag du kan få på pensjonen din.

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no