Jostein Hakestad

Conta sitt nettbaserte regnskapsprogram er skreddersydd for alle typer bedrifter, og nå kan du prøve det helt gratis i 30 dager.

Hvis du har startet, eller ønsker å starte eget selskap, vil du trenge et regnskapsprogram. I Conta kan du både fakturere og føre regnskap selv, eller få hjelp av regnskapsfører:

Kom i gang med Conta

Conta sitt regnskapsprogram har en rekke fordeler som gjør livet enklere for bedriftseiere og adminstrasjonsansvarlige, og her skal vi gå gjennom de viktigste:

Gir deg verktøyene du trenger

Conta sitt faktura- og regnskapsprogram gir deg verktøyene du trenger for at selskapet ditt skal få en god start. Med en programvare som fokuserer på forståelig språk og løsninger er det lettere å bokføre og fakturere riktig. Conta jobber med smarte løsninger og AI for at det skal bli enda enklere å bokføre.

Du kan føre regnskapet selv eller få hjelp av Conta sine regnskapspartnere (eller andre samarbeidspartnere). Og all dokumentasjon lagres trygt i 10 år.

Hjelper deg på veien

Å registrere bilag er det du gjør mest av i regnskapet, og der du nok kan spare mest tid. Conta har nyttige veivisere i programmet, som gjør det mye enklere og raskere å føre de aller fleste kjøpene dine. Dessuten unngår du dobbeltarbeid, fordi alle fakturaene du lager i Conta blir registrert i regnskapet for deg. Helt automatisk!

Slik fører du de mest vanlige kjøpene når du bruker Conta:

Når du sender fakturaer med KID blir også innbetalingene bokført fortløpende i programmet uten at du trenger å tenke på noe. Det er på grunn av automatikken i KID-løsningen, som gjør at Conta vet når fakturaen din ble betalt.

Som tilbakemeldingene skulle tilsi, har Conta vært kjent i årevis for løsninger som er veldig lette og raske å komme i gang med. Det samme gjelder for regnskapssystemet, ikke bare fordi funksjonene er lette å forstå, men på grunn av gode støtteartikler og forklaringer av regnskapsbegreper som gjør at du kan klare det uten regnskapserfaring.

Conta har også et helt gratis regnskapskurs og ukentlige webinarer med mulighet for å stille spørsmål til regnskapsførere.

LES OGSÅ: Alt du må vite for å starte og drive din egen bedrift

Rapporter med nyttig info

Conta gjør det superenkelt å få full oversikt over virksomheten din, med alle de lovpålagte rapportene og statistikken som er nødvendig – pluss litt til!

Du trenger heller ikke vegre deg for MVA-rapportering. I Conta kan du levere den rett fra systemet. Det sparer deg for masse tid.

Gi deg selv en god start

Som grunnlegger av nytt firma er kontroll på regnskapet noe av det viktigste for å lykkes med driften. Enten du har tenkt å føre regnskap selv eller får hjelp til det, kan du prøve regnskapsføring med Conta i 30 dager før du bestemmer deg.

Du forplikter deg ikke til noe, og kan når som helst avbryte i prøveperioden.

Kom i gang gratis

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Nyhet! Kjøp et hylleselskap og få et ferdig AS på 24 timer!