Nytt firma? Dette kan vi hjelpe med

I tillegg til Starte-AS.no tilbyr vi også gratis fakturering, skreddersydd regnskapsføring og mye mer som kan gi firmaet ditt en god start.

Nystartet firma med ansatte

Å drive et firma kan veldig fort bli mer enn en heltidsstilling. Det formelle ansvaret du har, og pliktene overfor det offentlige kan innebære en betydelig arbeidsmengde. Derfor foretrekker mange å overlate mye av dette til eksperter.

Starte AS drives av Conta, som har spesialisert seg på tjenester som skal hjelpe eiere av små og mellomstore firma til å få en enklere hverdag – nettopp fordi vi selv har vært der.

Gratis fakturering

Ingen fakturering, ingen penger! Det er ikke uten grunn at Conta Faktura har blitt et av norges mest populære fakturaprogram, med titusener av brukere. Programmet er gratis, har ingen skjulte avgifter, og det tar kun et par minutter å komme i gang.

Hjertet i Conta Faktura er den superlette og raske fakturaredigereren, som lar deg redigere direkte i fakturaen før du sender den. Det er ingen kryptiske felter, og alt vises på skjermen.

I tillegg er det lett å holde rede på omsetningen med gode omsetningsrapporter, MVA-oppgaver, og et kunde- og vareregister.

Conta Faktura er et fullverdig gratis fakturaprogram, men tilleggstjenester som sending av EHF, fakturering med KID-nummer, eksport til populære regnskapsprogram og mye mer blir tilgjengelig hvis du abonnerer på Conta Pluss, en rimelig betalingstjeneste til 129 kroner ekskl. mva. i måneden.

Kredittsjekk og inkasso

Conta Kredittsjekk og Conta Inkasso hjelper deg å sikre firmaet mot økonomiske tap og dårlige betalere. Begge er selvbetjente tjenester som med noen få klikk lar deg sende ubetalte fakturaer til inkasso (egeninkasso) og gjøre kredittsjekk av potensielle leverandører.

Hvis du foretrekker å la eksperter ta seg av inkassobiten tilbyr vi også tjenestene til Contando, et inkassobyrå med lang erfaring på inkassofeltet som ikke gir seg før du har pengene dine.

Fra Conta Faktura kan du sende ubetalte fakturaer rett til Contando, og lene deg tilbake i visshet om at spesialister er på saken.

Skreddersydde regnskapstjenester

Det nye firmaet ditt plikter å drive bokføring og levere årsregnskap. Dette er kanskje det mest tidkrevende av alt du plikter å gjøre.

Conta tilbyr også regnskapstjenester gjennom Regnskapshjelp AS, som står klar til å tilpasse seg til behovene dine. De tar seg av bokføring, årsregnskap og innlevering av oppgaver på mest mulig effektiv måte slik at du ikke får unødig med utgifter.

Et tonn med matnyttig informasjon

Firmanytt.no og Conta sine hjelpesider finner du store databaser av nyttig informasjon for firmaeeiere, med svar på veldig mange vanlige spørsmål vi har fått gjennom mange år med drift.

Vi har også vært ferske, så vi vet hvor skoen trykker. I Fakturaskolen tar vi deg gjennom alt det viktigste som har med fakturering å gjøre. Disse syv tipsene til faktura-nybegynnere er et bra sted å starte!