Jostein Hakestad

I tillegg til Starte-AS.no tilbyr vi Conta også enkel fakturering, skreddersydd regnskapsføring og mye mer som kan gi ditt nye aksjeselskap en god start.

Å drive et firma kan veldig fort bli mer enn en heltidsstilling. Det formelle ansvaret du har, og pliktene overfor det offentlige kan innebære en betydelig arbeidsmengde. Derfor foretrekker mange å overlate mye av dette til eksperter.

Conta for aksjeselskap

Starte AS drives av Conta, som har spesialisert seg på tjenester som skal hjelpe eiere av små og mellomstore firma til å få en enklere hverdag – nettopp fordi vi selv har vært der.

LES OGSÅ: Slik starter og driver du ditt eget AS

Enkel fakturering

Ingen fakturering, ingen penger! Det er ikke uten grunn at Conta har blitt et av Norges mest populære fakturaprogram, med over 100 000 brukere. Programmet er veldig enkelt – fakturaen blir akkurat som du ser den på skjermen, og det tar kun et par minutter å komme i gang.

Hjertet i Conta er den superlette og raske fakturaredigereren, som lar deg redigere direkte i fakturaen før du sender den. Det er ingen kryptiske felter, og alt vises på skjermen.

I tillegg er det lett å holde rede på omsetningen med gode omsetningsrapporter, ferdig utfylt MVA-melding, og et kunde- og vareregister.

Conta er et fullverdig faktura- og regnskapsprogram, der du kan fakturere med KID-nummer, sende både EHF-faktura og eFaktura og forfalte fakturaer følges opp automatisk.

Null stress med faktureringen

Hvis du allerede har forfalte fakturaer kan du sende de rett til inkasso hos Kravia.

Da kan du lene deg tilbake i visshet om at spesialister er på saken.

Før regnskapet selv

Det nye firmaet ditt plikter å drive bokføring og levere årsregnskap. Dette er kanskje det mest tidkrevende av alt du plikter å gjøre.

Med Conta sitt regnskapsprogram kan du føre regnskap selv. Her får du med:

  • ferdig utfylte MVA-meldinger
  • alle rapportene du trenger
  • gratis kvitteringsapp til mobilen
  • muligheten til å aktivere KID og EHF

Litt fersk i gamet? Vi har laget et gratis regnskapskurs som hjelper deg i gang.

Du kan også finne en regnskapsfører som kan hjelpe deg med hele eller deler av regnskapet.

Så enkelt er det når du fører regnskap og fakturere i Conta:

Kom i gang med Conta

Et tonn med matnyttig informasjon

bloggen til Conta finner du en mengde nyttig informasjon for firmaeeiere, med svar på veldig mange vanlige spørsmål vi har fått gjennom mange år med drift.

Vi har også vært ferske, så vi vet hvor skoen trykker. Disse syv tipsene til faktura-nybegynnere er et bra sted å starte!

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Nyhet! Kjøp et hylleselskap og få et ferdig AS på 24 timer!