Marte Vasbotten

Visste du at du kan etablere et AS og få med bankkonto? Dette sparer deg både for tid og arbeid. Vi forklarer hvordan i denne artikkelen. 

Conta og Sparebanken Møre (SBM) har gått sammen for å gjøre selskapsetablering mer smidig. Med Conta sin oppstartstjeneste Starte-AS.no kan du velge å legge til bedriftskonto i bank ved registrering. 

Du får da en bedriftskonto i SBM. Dette gjør at prosessen med å etablere AS, sette inn aksjekapital og å motta organisasjonsnummer går inntil 4 uker  raskere. I tillegg til at det er mye enklere for deg som etablerer. 

La oss ta en titt på hvordan det fungerer. 

Registrer AS med bankkonto

For å registrere AS på Starte-AS.no trykker du på knappen «Start AS i dag». Da kommer du rett inn i registreringsskjema. Her fyller du inn all informasjonen som trengs for å registrere selskapet i Brønnøysundregistrene.

Når du har fylt ut registreringsskjema på Starte-AS får du muligheten til å legge til bank under «Nyttige tjenester». Huk av for «Bank» før du sender inn registreringen. Du vil du gå videre til registrering av bedriftskonto i Sparebanken Møre. 

Har du bestilt bank i registreringsskjema må du i tillegg svare på tilleggsspørsmål fra banken. Dette er standard prosedyre hos alle banker i Norge, for å få lov å opprette bedriftskonto. 

Når du har valgt bank må du sette over aksjekapital, så ordner Sparebanken Møre resten. Du slipper med andre ord å hente ut bekreftelse på innsatt aksjekapital selv. 

Starte aksjeselskap uten bankkonto

Det er også mulig å registrere et aksjeselskap hos Starte-AS uten å registrere med bankkonto fra Sparebanken Møre. Du må da ta kontakt med ønsket bank å opprette bankkonto og selv sende over bekreftelse på aksjekapital til Starte-AS for å få organisasjonsnummer. 

Start aksjeselskap

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no

Abonner på Conta sitt nyhetsbrev
Nyhet! Kjøp et hylleselskap og få et ferdig AS på 24 timer!