Jostein Hakestad

Conta sitt nettbaserte regnskapsprogram er skreddersydd for alle typer bedrifter, og nå kan du prøve det helt gratis i 30 dager.

Hvis du har startet, eller ønsker å starte eget firma, vil du trenge et regnskapsprogram. I Conta kan du både fakturere og føre regnskap selv:

Kom i gang med Conta

Conta sitt regnskapsprogram har en rekke fordeler som gjør livet enklere for ferske firmaeeiere, og her skal vi gå gjennom de viktigste:

Gjør ting enklere for alle småbedrifter

Conta sitt faktura- og regnskapsprogram gir deg verktøyene du trenger for at firmaet ditt skal få en god start, i den samme enkle og lettforståelige stilen som Conta er kjent for – med få felter å fylle ut og med et språk alle kan forstå.

Du kan føre regnskapet selv eller få hjelp av Conta sine regnskapspartnere (eller andre samarbeidspartnere). Og all dokumentasjon lagres trygt i 10 år.

Hjelper deg på veien

Å registrere bilag er det du gjør mest av i regnskapet, og der du nok kan spare mest tid. Conta har nyttige veivisere i programmet, som gjør det mye enklere og raskere å føre de aller fleste kjøpene dine. Dessuten unngår du dobbeltarbeid, fordi alle fakturaene du lager i Conta blir registrert i regnskapet for deg. Helt automatisk!

Slik fører du de mest vanlige kjøpene når du bruker Conta:

Når du sender fakturaer med KID blir også innbetalingene bokført fortløpende i programmet uten at du trenger å tenke på noe. Det er på grunn av automatikken i KID-løsningen, som gjør at Conta vet når fakturaen din ble betalt.

Som tilbakemeldingene skulle tilsi, har Conta vært kjent i årevis for løsninger som er veldig lette og raske å komme i gang med. Det samme gjelder for regnskapssystemet, ikke bare fordi funksjonene er lette å forstå, men på grunn av gode støtteartikler og forklaringer av regnskapsbegreper som gjør at selv ferskinger kommer raskt i gang.

Conta har også et helt gratis regnskapskurs som gjør at du kommer raskt i gang uansett erfaring.

LES OGSÅ: Alt du må vite for å starte og drive din egen bedrift

Rapporter med nyttig info

Conta gjør det superenkelt å få full oversikt over virksomheten din, med alle de lovpålagte rapportene og statistikken som er nødvendig – pluss litt til!

Du trenger heller ikke vegre deg for MVA-rapportering, fordi regnskapssystemet gir deg alle tallene du trenger. Bare fyll tallene fra Conta inn i MVA-meldingen, og du er ferdig.

Gi deg selv en god start

Som grunnlegger av nytt firma er kontroll på regnskapet noe av det viktigste for å lykkes med driften. Enten du har tenkt å føre regnskap selv eller får hjelp til det, kan du prøve regnskapsføring med Conta i 30 dager før du bestemmer deg.

Du forplikter deg ikke til noe, og kan når som helst avbryte i prøveperioden.

Kom i gang gratis

94,5 % av kundene våre sier at de ville anbefalt å starte AS gjennom Starte-AS.no